Rólunk

Cégünk a Sračinecben működő Hermes International cég által gyártott Dida Boža márka ökológiai termesztéséből származó lekvárjait, krémjeit, gyümölcs- és zöldségleveit forgalmazza Magyarországon, mint nagykereskedés.

 

Minden egyes füge kézzel szedett és válogatott annak érdekében, hogy biztosítsuk a legmagasabb és a legjobb minőséget minden egyes lekvárunkhoz. A kézzel szedett és ökológiai termesztésből származó alapanyagok magas aránya egyedülállóan gazdag ízvilágot kölcsönöz minden Dida Boža terméknek.

Büszkék vagyunk termékeinkre és reméljük, hogy a fogyasztóinknak új és hasznos táplálkozási tanácsokkal, valamint modern tálalási ötletekkel tudunk szolgálni, hogy támogassuk őket a magasabb minőségű élet- és étkezési szokásaikban.

 

KÜLDETÉSÜNK

A folyamatos javításra irányuló törekvés a hagyomány és az innováció kombinációján alapul, biztosítva ügyfeleink elégedettségét és igényeinek teljes körű kielégítését. Az ügyfelek valóban a Dida Boža termékek minden folyamatának és tevékenységének a középpontjában állnak. Erőfeszítéseink mindig az ökológiai termékek előnyeire és ismertségének növelésére, valamint az ügyfelek körében való népszerűsítésre összpontosítanak.

 

MINŐSÉG ÉS INNOVÁCIÓK

Minden Dida Boža termék ellenőrzött környezetben, folyamatosan gondozással, valamint előállítással biztosítja és fenntartja a legmagasabb minőségi szintet. A termékek az ügyfelek igényeinek figyelembevételével készülnek folyamatos kiszolgálási korszerűsítéssel.

 

KIKNEK JAVASOLJUK A TERMÉKEKET

A Dida Boža termékeket lakossági fogyasztásra, éttermeknek, mozgó büféseknek, bárokba koktélok készítéséhez, szállodáknak és viszonteladóknak javasoljuk, ill. bárkinek, aki minőségi és egyedi élelmiszert szeretne fogyasztani vagy kínálni.