Hírek

Dida Boža az ökológiai termelés elkötelezett híve

Az "Eco" jel a Dida Boža termékeken garantálja, hogy ökológiai gazdálkodásból származó, az Uniós előírásoknak megfelelően készültek. Fogyasztóink biztosak lehetnek az ökológiailag előállított élelmiszerek és italok eredetéről és minőségéről. 

Az ökológiai termelés a fenntartható mezőgazdaság és erdészet speciális rendszere, amely magában foglalja a növények és az állatok termesztését, tenyésztését, az élelmiszerek, a nyersanyagok és a természetes rostok előállítását, valamint az elsődleges termékek feldolgozását. Magában foglalja az összes ökológiailag, gazdaságilag és társadalmilag indokolt termelési technológiai módszert, eljárásokat és rendszereket a talaj termékenységének és a rendelkezésre álló víz használatának, a növények, az állatok és a táj természetes tulajdonságainak megfelelő módon történő használatát, a növények terméshozamának és a természeti erőkkel szembeni ellenállásnak a nemzetközileg elfogadott módon történő növelési normákat és elveket.

 

Az ökológiai összetevők mellett minden Dida Boža termékek a hagyományos dalmát receptek szerint készülnek, és nagy mennyiségben tartalmaznak organikusan termesztett és kézzel válogatott gyümölcsöt, melyek a termékek teljességét és különleges ízét adják. A  Dida Boža pirospaprika, fekete és zöld olajbogyó zöldségkrémek 95%-os zöldségtartalommal rendelkeznek, melyek nagyban hozzájárulnak a különlegesen egyedi és ízletes zamatukhoz.

 

A Dida Boža termékek minősége nemzetközileg is elismert.
Néhány nemzetközi díj és kitüntetés, melyeket a Hermes International cég termékei nyertek:

 

  • Best in Show 2004 (San Francisco)
  • Best in Show 2006 (San Francisco)
  • Gold medal for the Fig spread, Preserves Fancy Food Show (New York 2004)
  • Gold medal for the Fig Orange Spread in 2004, National Association for the Specialty Food Trade (NASFT)
  • Gold medal at the International South Americas Show (Miami 2006)
  • Fig Spread – the best score on a blind tasting of 10 different fig jams (San Francisco, Chroncile 2006)
  • Green Olive Spread - Gold Medal for the best pizza ingredient (Las Vegas 2007)
  • The best score on a blind taste (Detroit News, 2008)
  • Gold Medal for the repack bulk items at the Fancy Food Show (New York 2010)
  • NBC news included our fig spread among the Top 25 Must-Have Holiday Items
  • Dalmatia Sour Cherry Spread – Silver medal at the Fancy Food Show (New York 2016)
  • Gold medal for the Green Olive Spread at the Noćnjak 2016, international fair of olive and olive oil producers
  • Silver medal for the Black Olive Spread at the Noćnjak 2016, international fair of olive and olive oil producers

Tudjon meg többet a Dida Boža fügelekvárokról IDE kattintva:



Vissza